Freaky Black Glamour || HALLOWEEN MAKEUP TUTORIAL

Jeeej, de eerste Halloween tutorial van 2017 op mijn kanaal! Ik maakte een look waarbij ik vooral mijn fantasie gebruikte, haha. Het is een béétje eng, maar ook wel weer mooi. Freaky black glamour, dus! Ik hoop dat jullie het een leuke tutorial vinden! Bedankt voor het kijken, liken, reageren en abonneren! β™₯

Lenzen die ik draag:
Pruik die ik draag:

|| V O R I G E – V I D E O S ||
De grote verhuisdag! πŸ“¦πŸ’ͺ || WEEKVLOG #71 –
BULLET JOURNAL oktober 2017 || Plan with me –
RECEPT: SΓΊper lekkere groente lasagne || KOKEN MET SARAH & BONNIE! –
ACTION SHOPLOG & naar Sarah en Bonnie! || WEEKVLOG #70 –
PERMANENTE BROWS & NAALDEN IN HUID?! || First impression x3 –
MIJN HAARROUTINE || + tips tegen beschadigd haar! –
Mijn grote verjaardagscadeau & Just Dance! || WEEKVLOG #69 –
REVIEW + 2 LOOKS || Anastasia Beverly Hills Subculture Palette –

|| S O C I A L – M E D I A ||
SITE:
INSTAGRAM:
FACEBOOK:
SNAPCHAT: lottedoei
TWITTER:

|| V E E L G E S T E L D E – V R A G E N ||
CAMERA: Canon EOS 600d –
LENS: Sigma 17-50mm F2.8 –
VLOGCAMERA: Canon Powershot G7X Mark II –
BEWERKINGSPROGRAMMA: Vegas Pro 13.0

|| A B O U T – M E ||
Hoi allemaal, ik ben Lotte, een meisje dat graag een winged eyeliner draagt en verslingerd is aan beauty. Ik maak onder andere video’s over make up, maar ik plaats ook iedere week een weekvlog. Zo nu en dan komt er een shoplog voorbij, of laat ik bepaalde haarstyles of Pinterest DIY’s zien. Verder doe ik tags en af en toe een challenge, maar het liefst maak ik een make-up tutorial waarin ik stap voor stap laat zien hoe je een look kunt namaken. Enjoy watching!5 Comments

 1. Trijntje Postmus says:

  Woohh super mooi.

 2. Hanneke Koele says:

  Lotte je bent een kunstenares!!!!!

 3. Sena k says:

  Hahaha in het begin leek het meer op de “full face using only highighter” challenge 😜

 4. grunge meisje says:

  deze is echt amazing

 5. Mazzeltoff says:

  Super leuke look! Mooie kleurtjes en glitters! <3 it!! Groetjes vanuit Brussel πŸ˜‰

Leave a Comment